top

 

 

Hvem er vi?

Vi sætter dig i centrum og forsøger altid at tilpasse behandlingerne så dine behov og ønsker så vidt muligt bliver indfriet.


 

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er en tandlægeklinik i Hellerup, hvor hovedbudskabet er sunde tænder og tandbevarelse. Vi sætter dig i centrum og forsøger altid at tilpasse behandlingerne så dine behov og ønsker så vidt muligt bliver indfriet. Vi fremlægger en behandlingsplan for dig, således at du er 100 % med i forløbet omkring behandlingen.


Fakta

Vi har en del ny teknologi på klinikken, så vore behandlinger bliver så smertefrie og tandbevarende som muligt. Vi benytter bl.a laser, computerstyrret bedøvelse, et nyt system til rodbehandlinger og meget mere.

Vi forebygger så meget som muligt, så fremtidige tandproblemer ikke opstår eller begrænses. Huller i tænderne forebygges bedst med hygiejne og kostvejledning. Hvis der er et begyndende hul supplerer vi med flour. Hvis der er opstået et hul behandler vi med tandfarvet plast. Er der brug for kroner eller broer bruger vi så vidt muligt altid porcelæn. Så får vi de smukkeste resultater.

Det er vigtigt at din mund er sund men det er også vigtigt at dine tænder ser pæne ud. Du skal kunne smile og føle dig godt tilpas.

I dag er tandblegning effektivt og skånsomt. Vi tilbyder forskellige slags blegninger her på klinikken.

Implantatbehandlinger udfører vi også. Vi bruger originale og veldokumenterede implantatsystemer fra certificerede firmaer. Vi anvender ikke kopi produkter.

Vi er med i den sammenslutning af selvstændige privat praktiserende tandlæger der kalder sig dinTandlæge. Der er ikke tale om en kæde, men om en forening hvor vi sparrer fagligt, og hvor vi får redskaber til at kunne leve op til de mange nye krav fra sundhedsmyndighederne. Desuden følger alle på klinikken et veltilrettelagt efteruddannelses program.

Vi er desuden ISO certificeret og er godkendt af SOS Tricare.

Det giver tryghed for dig som patient og for os som behandlere. Om du er nuværende patient eller du er ny patient ønsker vi at du bliver behandlet med høj faglig kompetence, varme og respekt.

Du er altid velkommen.

Mød din tandlæge

Frederick Upton Sjölin

Tandklinikken har siden 1990 været rammerne om tandlæge Frederick Upton Sjölins arbejde.

Birgitte Mikkelsen

Uddannet tandlæge fra Århus Tandlægehøjskole 1983.